ARIR

2Performant, companie de tehnologie, primul emitent de pe AeRO care devine membru ARIR

Noutati

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că 2Performant (BVB: 2P), companie de tehnologie listată în piața AeRO, se alătură ARIR în calitate de Membru Asociat. Compania 2Performant, înființată în 2008, dezvoltă, operează şi monetizează o platformă integrată de marketing afiliat. Compania este recunoscută național ca lider al pieței de marketing afiliat în România.

Dorin Boerescu, Director General și Co-fondator 2Performant:
”Ne-am propus să consolidăm poziția de lider în marketingul afiliat din România și să creștem prezența în piețele externe unde există noi oportunități. Obiectivul nostru principal este menținerea unui ritm de creștere constant și atragerea de noi investiții. Pentru a profita de oportunitățile viitoare, asocierea cu ARIR susține strategia noastră de a îmbunătăți continuu interacțiunea cu investitorii și de a crea valoare pentru acționari. Totodată, încă de când am decis listarea companiei noastre la BVB, am făcut promisiunea că vom sprijini dezvoltarea pieței locale prin promovarea opțiunii de listare și către alte companii de tehnologie. Astfel, împreună cu ARIR vom susține inițiative care să încurajeze cât mai mulți antreprenori de tehnologie să facă pasul spre listarea la bursă.”

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:
„Un nou pas important pentru comunitatea pieței de capital este deschiderea ARIR către companiile din piața AeRO și dezvoltarea de proiecte dedicate acestei piețe. Ne bucură asocierea cu 2Performant, prima companie de tehnologie care se alătură comunității noastre. În această toamnă vom dezvolta, împreună cu un grup de lucru extins, metodologia VEKTOR pentru companiile listate în piața AeRO. Suntem încântați, de asemenea, că rezultatele unor acțiuni realizate în urmă cu doi ani au dat roade. 2Performant a participat alături de o comunitate de companii românești în cadrul unui roadshow organizat de ARIR în parteneriat cu Ambasada UK la Londra pentru schimb de bune practici.”

Platforma 2Performant.com a intermediat, până în prezent, 6,3 milioane de tranzacții în valoare de 272 milioane de euro pentru aproape 800 de jucători din eCommerce din România și din regiune, din peste 30 de industrii. Compania este prezentă și în piața din Bulgaria din 2011 și abordează mai multe piețe din regiune direct și prin parteneriate.

2Performant este al 33-lea membru care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm, MedLife, Romcarbon, Farmaceutica REMEDIA, Autonom și Impact Developer & Contractor, ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest, eVote și Mazars au devenit Membri Afiliați.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR