Loading...
ARIR

Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR), cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate în care a promovat excelența în Relația cu Investitorii, lansează prima colecție de NFT-uri (Non-Fungible Tokens) din piața de capital din România. 

Proiectul NFT Aniversar reprezintă deschiderea comunității celor mai mari companii listate la Bursa de Valori București către inovare prin utilizarea tehnologiei blockchain, cunoscută pentru siguranță și descentralizare.

Partener principal al proiectului

WebitLabs este o companie ce oferă servicii de dezvoltare blockchain, ce are ca scop integrarea tehnologiei în structurile existente ale întreprinderilor moderne. Ei completează și extind funcționalitățile companiilor, oferind un plus de valoare care asigură un avantaj competitiv. Compania se angajează în adaptarea acestei tehnologiei blockchain pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui sector de activitate. Fie că este vorba de platforme complexe sau sisteme integrate, misiunea WebitLabs este să poziționeze tehnologia blockchain ca nivel suplimentar de beneficii pentru afaceri, propulsându-le astfel spre un viitor digitalizat.

NFT ARIR

Capsula timpului 2023

Rulează videoul
Realizat de Ovidiu – Valeriu Bojor

Ovidiu este un artist și designer a cărui activitate artistică se extinde dincolo de platformele tradiționale ale lumii artei. Cu o abordare interdisciplinară, arta sa aduce împreună trecutul, prezentul și viitorul.

După absolvirea Universității de Artă și Design din Cluj în 2018, Ovidiu a început să apară pe scena artistică internațională cu o serie de expoziții în galerii și instituții din Europa, Asia și SUA. De-a lungul anilor, a colaborat cu diferiți artiști/proiecte din domeniile muzicii, modei, artei digitale și vizuale și a adus viziunea sa în lumea artei contemporane.

NFT ARIR Capsula timpului 2023 este un proiect simbolic, care adună gândurile membrilor ARIR referitoare la activitatea comunității și la viitorul acesteia. Acesta este un șir de mesaje înscrise în blockchain, ce vor rămâne neschimbate peste ani și vor fi folosite drept o referință pentru activitatea organizației. Aceste mesaje vor fi deschise în 2028, la aniversarea de 10 ani a ARIR.

Membrii ARIR care au participat la proiect:

9
Număr NFT emise

Tombolă Investitori

Prin participarea la tombolă puteți ajunge în posesia unuia dintre NFT-uri realizate de ARIR și parteneri. Câștigătorul va fi desemnat prin Random.org în ordinea primirii înregistrării. Vă invităm să completați formularul de mai jos. 

Participarea este deschisă între 13 și 20 noiembrie 2023.

Tombola va avea loc în data de 21 noiembrie ora 09:00 și va fi transmisă live prin intermediul rețelelor sociale ARIR.

Câștigătorii vor primi NFT-ul în wallet-ul digital și vor participa la un moment special dedicat în cadrul GALA BY ARIR din 23 noiembrie. Investitorii vor avea ocazia să discute cu managementul companiei în cadrul evenimentului și, de asemenea, au acces gratuit la următoarele 3 GALA BY ARIR.

Dacă o persoană a fost selectată la prima companie și este selectată la o alta, nu va mai primi NFT-ul. Ordinea extragerilor dintre companii va avea loc în ordine alfabetică. Vor fi extrase două persoane pentru fiecare companie. În cazul în care prima persoană nu are datele corecte sau nu dorește să accepte premiul sau nu poate fi contactat în 24 ore, vom apela la a doua persoană.

Galeria de artă digitală

NFT-ul Galeria de artă digitală este un proiect al ARIR în parteneriat cu 8 companii partenere, care oferă posibilitatea persoanelor implicate în piața de capital din România să dețină o lucrare de artă virtuală reprezentativă pentru o companie listată la bursă. Fiecare piesă va surprinde valorile și caracteristicile companiei, transpuse în zona digitală.

Rulează videoul

NFT ARIR Bursa de Valori București 2023

Realizat de Upcrafty

Bursa de Valori București (BVB) construiește în prezent o piață competitivă în Europa Centrală și de Est. BVB oferă oportunități de finanțare pentru companiile care vor să atragă investiții din piața de capital din România. În ultima perioadă, BVB a înregistrat o creștere a fluxurilor de capital, din partea investitorilor instituționali și de retail, atât din România, cât și internaționali. Piața de capital din România s-a poziționat pe o traiectorie ambițioasă spre dezvoltare, iar perspectivele de creștere sunt optimiste.

Rulează videoul

NFT ARIR Antibiotice 2023

Realizat de Jump

ANTIBIOTICE Iași, una dintre primele companii listate la Bursa de Valori București (aprilie 1997)și membru asociat ARIR din 2019, este o companie strategică pentru sistemul național de sănătate, fiind cel mai important producător român de medicamente generice.
Antibiotice deține un portofoliu complex format din peste 160 medicamente de uz uman (dintre care o treime sunt considerate medicamente esențiale de către OMS), medicamente de uz veterinar, substanțe active precum Nistatina, pentru care este lider mondial și standard de referință la nivel internațional și produse biocide.

Rulează videoul

NFT ARIR AQUILA 2023

Realizat de Șerban Dumitru

AQUILA operează în România și Republica Moldova, cu un model de afaceri integrat, cu activitate în următoarele segmente de afaceri: distribuție, logistică și transport. AQUILA vinde produse de larg consum în peste 72.000 de puncte de desfacere prin toate canalele de comerț cu amănuntul al bunurilor de larg consum, care acoperă peste 90% din piață. Portofoliul de produse integrat însumează peste 10.000 produse, mărci consacrate din diferite categorii.

NFT ARIR BRK Financial Group 2023

Realizat de Andrei Olariu/emptysoulprime

BRK Financial Group oferă servicii de intermediere pentru clienți, servicii de market-making și furnizare de lichiditate pentru emitenți, precum și servicii de împrumuturi în marjă pentru investitori. Din sfera activităților de investiții, BRK este singurul emitent din România de produse structurate, iar investițiile în nume propriu, orientate către instrumente financiare listate dar și către startup-uri din zona tehnologiilor, reprezintă motorul de dezvoltare al companiei. BRK Financial Group este Membru Fondator al Bursei de Valori București, Membru Fondator al Contrapărții Centrale și acționar la Fondul de Compensare al Investitorilor. De asemenea, este primul broker zonal de retail care a listat la Bursa de Valori București produse structurate cu activ suport indicele Dow Jones Industrial Average.

Rulează videoul

NFT ARIR Electromagnetica 2023

Realizat de Emilia Dumitrescu / Kali

Electromagnetica este recunoscută ca producător şi furnizor de soluții de iluminat cu LED, stații de încărcare mașini electrice, echipamente de distribuţie şi măsurare a energiei electrice și este orientată către producţia de energie verde şi tehnologii destinate creşterii eficienţei energetice.

Rulează videoul

NFT ARIR Farmaceutica Remedia 2023

Realizat de Nicu P

Misiunea Farmaceutica REMEDIA este de promovare și lansare a unor concepte inovatoare de business farmaceutic, oferirea de servicii de sănătate de calitate adaptate necesităților clienților și respectarea standardelor internaționale de etică și profesionalism. Compania se orientează cu prioritate pe distribuția de produse farmaceutice și servicii conexe de logistică, marketing și promovare medicală. Farmaceutica REMEDIA este preocupată permanent de crearea de avantaje competitive sustenabile ”win-win” și se adaptează continuu la exigențele și așteptările partenerilor de business.

Rulează videoul

NFT ARIR Impact Developer & Contractor 2023

Realizat de Ciprian Paraschiv – Dots N’Bits

Cu o experiență de 30 de ani în piață, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR este primul dezvoltator imobiliar după perioada comunistă, companie fondată în 1991 cu capital 100% românesc. În 1996, compania a fost listată la Bursa de Valori București, fiind primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară și construcții prezent la bursă.

Rulează videoul

NFT ARIR Rompetrol 2023

Realizat de Alexandru Gheorghe (archaag)

Rompetrol este principala marcă a KMG International, grup deţinut de KazMunayGas, compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan.

Cu 6.000 de angajaţi, KMG International Group este un jucător important în zona Mării Negre şi Marea Mediterană, având activităţi în 11 pieţe principale.

Marca Rompetrol este reprezentativă pentru operaţiunile de rafinare şi petrochimie, activităţile de distribuţie din România, Moldova, Bulgaria şi Georgia, precum şi pentru serviciile la sondă din domeniul upstream. Am dobândit acest succes prin dezvoltarea la nivel internaţional şi prin expertiza obţinută în ultimele 4 decenii în industria petrolieră.

19
Număr NFT emise

Ovidiu Bojor, originar din România și acum stabilit în Barcelona, este un artist vizual și designer ale cărui activități artistice depășesc granițele convenționale. Folosind o abordare interdisciplinară, arta sa îmbină elemente din trecut, prezent și viitor. După absolvirea Universității de Artă și Design din Cluj în 2018, Bojor și-a pus amprenta pe scena artistică internațională. Și-a prezentat munca în expoziții din Europa, Asia și SUA și s-a implicat în numeroase proiecte în cultura pop, modă și industria încălțămintei.

Brand-ul Upcrafty, cu o vechime de doar 8 luni pe piață, a fost fondat de catre antreprenorul Andrei David si artista Szilagyi Valentina și se axează pe două principale domenii de activitate: design și dezvoltare web, precum și ilustrații și animații sub marca Upcrafty Visual Arts care este sub îndrumarea artistei Szilagyi Valentina. Valentina, absolventă a Facultății de Arte Vizuale din Oradea, are o experiență de aproximativ 3 ani în domeniul desenului digital. Prin eforturile lor combinate, Valentina și Andrei au reușit să stabilească colaborări semnificative pentru Upcrafty Visual Arts cu proiecte de pe blockchain-urile Solana și Elrond  precum Smiths, Meegos, Cowcow, Smoofs, Sentries și multe altele.

O echipă antreprenorială de experți în creșterea digitală la vârful inovației în marketingul digital. Ne vedem ca parteneri cu oamenii cu care lucrăm, și ne punem la dispoziție resursele considerabile pentru a-i ajuta pe clienții noștri să CÂȘTIGE.

Cu o diplomă în Scenografie si Evenimente Artistice obținută de la Universitatea Națională de Artă din București și o carieră solidă de 8 ani în industria publicitară, Serban Dumitru se evidențiază ca un artist pasionat și un designer dedicat, gata să transforme orice concept în realitate vizuală captivantă

Cu experiență ca designer într-o agenție de publicitate de prestigiu, Serban a contribuit la succesul unor dintre cele mai mari branduri internationale. Munca sa este caracterizată de creativitatea distinctivă și abordarea strategică în crearea de identități vizuale memorabile. Se remarcă prin versatilitatea sa artistică, abordând proiecte diverse cu o abilitate de adaptare remarcabilă. De la design de brand și publicitate la proiecte de design de produs, fiecare lucrare reflectă atât profesionalismul său, cât și capacitatea de a îmbrățișa noi provocări.

Numele meu este Olariu Andrei si sunt din Oradea.

Sunt preocupat de desen,ilustratii si animatii de cand ma stiu ca sistem de recreere si creativitate .Am participar la diferite concursuri locale,judetene si nationale pe parcursul scolii.

Am intrat in lumea NFT-uri si WEB3 inca de la inceput cu speranta unui nou inceput in lumea creativitatii.

Emilia Dumitrescu este artistul din spatele poveștii lui Kali sau Kali Story.

Călătoria ei în această direcție a început încă din copilărie, dar metamorfozarea în lumea digitală a avut loc acum 2 ani. În prezent realizând creații atât 2D, cât și 3D, animații A.I. sau realitate augmentată.

Inspirată de cultura indiană, în special de zeița Kali, a creat o prima colecție digitală – Chapter 1 ‘Taking off Maya veil’, care reprezintă 10 povești de tip puzzle, cu puțin tâlc ancorat în realitatea contemporană.

Toate creațiile sale aduc o notă de noutate în abordarea artei digitale, îndemnând la relaxare și la îndepărtarea sunetului de fundal create de informația excesivă cu care toți intrăm în contact.

Câteva reușite cu care se mândrește sunt: ‘Unexpected Surprise’ lucrare care a fost expusă în Kuwait, WAGMI – prima expoziție NFT de la ei din țară (2022), lucrarea ‘In&Out’ a fost expusă la New York în cadrul NFT.NYC (aprilie 2023), lucrarea ‘Orbific’ a fost inclusă în revista DIVIDE nr. 7 și bineînțeles, a fost aleasă artistul săptămânii în cadrul Metaventis.

Nicu P este un artist generativ din București, România. Pânza sa nu este limitată de tradiție; este un loc de joacă pentru experimentarea cu diverse medii precum p5.js și controlere DIY Arduino.
Cellular Automata și Turing Patterns îi sunt companioni într-o călătorie care explorează întrebările profunde ale naturii umane, societății și fluiditatea timpului.

Designeri, dezvoltatori front-end și minți creative se reunesc la Dots N’ Bits, acolo unde pasiunea se întâlnește cu expertiza în designul UX și UI, iar grafica animată dă viață soluțiilor noastre. Studioul nostru prosperă în rezolvarea problemelor, fiind neobosit în căutarea perfecțiunii și dedicat eliminării risipei. Cu abordarea noastră minimalistă, creăm experiențe care rezonază prin simplitatea vividă și funcționalitatea intuitivă. Conectează-te cu noi să sculptăm medii digitale care nu sunt doar vizual impresionante, ci și o bucurie de navigat.

Eu sunt Adrian Alexandru Gheorghe, și activez din 2012 sub numele de archaag în diferite medii de exprimare.

Sunt arhitect, absolvent al UAUIM București în 2016, cu peste 8 ani experiență în arhitectură și design în proiecte de anvergură la nivel național. Am abordat încă din adolescență desenul și grafica, ulterior sculptura și proiectarea de arhitectură. De peste doi ani creez și artă digitală, pe care am promovat-o prin colecții de NFT-uri în rețeaua Loopring, iar recent am sesizat potențialul imens al arhitecturii virtuale și am făcut tranziția de la lucrul în cadrul unor companii de specialitate către full-time freelancing în metaverse. 

Am alături o echipă de arhitecți, designeri și artiști CGI care prezintă lumii o nouă perspectivă – în linii clare, plină de spirit, centrată pe om și experiența sa în mediu. În ultimul an am creat asset-uri 3D digitale pentru jocuri și spații virtuale multifuncționale, una dintre cele mai importante reușite fiind prezența la Romanian Design Week 2023 cu primul pavilion expozițional virtual, archaag archipelago. Acesta a câștigat și unul dintre cele 2 premii ale organizatorilor, în cadrul unui workshop dedicat antreprenorilor din industriile creative.