ARIR

ARIR și ENVISIA încheie un parteneriat educațional exclusiv pentru formare profesională în Relația cu Investitorii

Noutati

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe o colaborare exclusivă cu ENVISIA Boards of Elite (ENVISIA) pentru cursuri de formare profesională pe piața de capital. Cele două organizații au încheiat un parteneriat educațional pentru a forma noi profesioniști în Relația cu Investitorii (IR). Prin această inițiativă profesioniștii și managementul companiilor vor accesa o oferta vastă de cursuri și exerciții practice, susținute de specialiști internaționali de top, cu experiență în companii de renume din Europa.

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:
”Creșterea unei comunități puternice de profesioniști este una dintre prioritățile ARIR, cu impact asupra dezvoltării pe termen lung a pieței de capital din România. Prin noua colaborare educațională, ne propunem să oferim resursele necesare atât reprezentanților companiilor listate, cât și viitorilor profesioniști pentru a implementa cele mai bune practici în Relația cu Investitorii. În noul context post-pandemie, dar și odată cu promovarea în categoria piețelor de capital emergente, este esențial să fim pregătiți pentru a atrage noul val de investitori internaționali.”

Adriana Lobda, Director Strategie & Dezvoltare și Membru Fondator, ENVISIA:

”Misiunea noastră este să pregătim companiile și reprezentanții acestora pentru provocările contemporane. Profesia de Specialist în Relația cu Investitorii este relativ nouă în România și, prin parteneriatul cu ARIR, ne dorim să contribuim la crearea elitelor în acest domeniu. Totodată, extindem paleta educațională și propunem cursuri care să răspundă nevoilor din piața de capital, susținute de profesioniști cu renume internațional.”

În data de 9 octombrie 2020 va fi organizat online primul curs dedicat profesioniștilor din Relația cu Investitorii și celor care își doresc să lucreze în acest domeniu – “Relația cu Investitorii: Ghidul Profesionistului” (mai multe informații https://www.ir-romania.ro/cursuri/ ). Scopul acestui curs interactiv este de a oferi o viziune de ansamblu asupra funcțiilor cheie ale unui Ofițer de Relația cu Investitorii (IRO), așteptărilor din partea comunității de investitori și asupra modului în care un IRO – ca reprezentant al companiei – poate răspunde acestor așteptări.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania și Transgaz ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting și ENVISIA au devenit Membri Afiliați.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR