ARIR

ARIR și IR Society încheie un parteneriat pentru a oferi certificare internațională pentru profesioniștii din Relația cu Investitorii

newsen|Noutati

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) și Societatea pentru Relația cu Investitorii din UK (The UK Investor Relations Society / IR Society) sunt încântate să anunțe o colaborare exclusivă. Profesioniștii din domeniul relației cu investitorii din România au acum acces la cursurile IR Society și vor obține un Certificat în Relația cu Investitorii (Certificate in Investor Relations – CIR) de la un furnizor global de renume. CIR este o calificare recunoscută la nivel internațional pentru profesioniștii din domeniul relației cu investitorii (RI) și oferă resursele necesare pentru implementarea celor mai bune practici în domeniu.

Daniela Șerban, Președinte ARIR:

„Misiunea ARIR este  de a oferi membrilor noștri o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor din domeniul relației cu investitorii. IR Society ne-a ghidat în procesul de înființare a Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România și cu această nouă colaborare adăugăm un pilon esențial în implementarea celor mai bune practici în România. Suntem entuziaști să facilităm accesul profesioniștilor din piața de capital din România la o certificare recunoscută internațional.”

Gary Davies, CEO IR Society:  

„Suntem încântați să colaborăm cu Daniela Șerban și echipa ARIR pentru a oferi cursuri de dezvoltare profesională și programul nostru de certificare. Lansat în urmă cu mai mult de 10 ani, CIR a devenit referință pentru profesia de IR, este recunoscut în Marea Britanie și în alte piețe internaționale ca cea mai bun modalitate de a demonstra competența în domeniul relațiilor cu investitorii. Avem deja colaborări cu asociații din Orientul Mijlociu, Asia, Europa și America Latină și suntem încântați să putem oferi programul pentru membrii ARIR.”

Profesioniștii interesați sunt invitați să se înscrie la program care cuprinde un curs pentru studiu individual și un examen în București. Subiectele abordate în cadrul cursului se referă la Principii în relațiile cu Investitorii, Piețe financiare, Companii și Reglementare, Mediul de reglementare, Principii de evaluare contabilă și investiții, Relații cu investitorii eficiente – în practică, asigurând o înțelegere vastă a elementelor cheie ale acestui domeniu și ale piețelor financiare, precum și captarea elementelor esențiale privind cele mai bune practici de pe piețele internaționale.

Vă rugăm să accesați link-ul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre colaborarea dintre ARIR și IR Society:

Gary Davies, CEO of the IR Society presenting the collaboration with ARIR and CIR Certificate

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR