ARIR

Banca Transilvania a adus Bank Friday, BRK a analizat impactul pe care l-ar putea avea noul președinte SUA asupra României, Transelectrica încurajează educația prin oferirea de burse

Blog RO

Banca Transilvania aduce Bank Friday, BRK Financial Grupa a analizat impactul pe care l-ar putea avea alegerile din Statele Unite ale Americii asupra României, Transelectrica încurajează educația și formarea tinerilor specialiști încă din anii de facultate, sunt câteva elemente care reies din acțiunile membrilor noștri în săptămâna 9-13 noiembrie.

BANK Friday vine în perioada 6 – 15 noiembrie a.c. cu cele mai bune oferte BT din acest an la câteva dintre cele mai solicitate produse și servicii: credite pentru locuință, împrumuturi de nevoi personale, carduri de cumpărături, carduri business, overdraft, leasing auto, BT Pay și asigurări. Banca are o ofertă online inclusiv pentru medici, creditul de nevoi profesionale.

BRK Financial Group a publicat o analiză a impactului alegerilor prezidențiale din SUA. Biden a câștigat alegerile prezidențiale, însă considerăm că Democrații au pierdut lupta pentru controlul deplin al guvernului, rezultând o perspectivă mai nesigură pentru stimulare fiscală și inițiative politice implementate pe scară largă.

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA oferă pentru anul universitar 2020-2021 un număr de 10 burse, în valoare unitară de 2230 de lei, studenților de la multe universități cu profil tehnic din București și din țară. În plus față de anii trecuți, Compania a suplimentat numărul de burse și a inclus în aria de interes, pe lângă domeniul electroenergetic, specializări de la Facultatea de Automatică și Calculatoare (UPB) și de la Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole (UTCB).

Electromagnetica anunță contracte pentru sisteme de iluminat cu LED în valoare de cel puțin 16.000 mii RON care se vor derula în perioada următoare.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR