ARIR

BRK devine market maker pentru acţiunile Purcari, MedLife achiziționeză acțiunile Centrului Medical Veridia, noi facilități în aplicația BT Pay, filiala grupului ALRO a “construit” primul heliport în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Bistrița

Blog RO

BRK devine market maker pentru acţiunile Purcari, MedLife achiziționeză acțiunile Centrului Medical Veridia, noi facilități în aplicația BT Pay, filiala grupului ALRO a “construit” primul heliport în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, sunt câteva elemente care reies din acțiunile membrilor noștri în săptamâna 23-27 noiembrie.

Producătorul de vinuri Purcari, ale cărui acţiuni sunt incluse în structura indicelui principal BET şi care are în acţionariat şi Pavăl Holding, vehiculul de investiţii al fraţilor Pavăl de la Dedeman, beneficiază începând cu data de 19 noiembrie de serviciile de market making ale emitentului oferite de BRK Financial Group (BRK), companie aflată în top 10 intermediari de la bursa românească.

Sistemul Medical MedLife anunță achiziția pachetului de 100% din acțiunile Centrului Medical Veridia din București, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab, potrivit unui comunicat. Centrul Medical Veridia activează pe piața de servicii medicale private de 17 ani, fiind un jucător de tradiție în Capitală. Prin această achiziție, MedLife își extide rețeaua de laboratoare COVID ajungând la 5 unități. Compania mai are în plan și alte achiziții în perioada următoare. Sprijinul pacienților pentru serviciile de care au nevoie și a autorităților în lupta cu pandemia de COVID râmân acțiunile prioritare ale grupului MedLife în această perioadă.

Ce înseamnă noile facilități BT Pay
Invită prietenii – persoanele care folosesc BT Pay pot trimite un link personalizat de descărcare prietenilor care nu au încă aplicația. Atât persoana care trimite invitația, cât și prietenii care descarcă BT Pay și fac o plată cu telefonul în decurs de 7 zile vor primi 30 de lei.
Open Banking – de acum, utilizatorii aplicației pot vedea mai multe detalii pe cardurile emise de alte bănci și fintech-uri, care sunt introduse în aplicație, și anume: soldul contului, IBAN-ul și tranzacțiile. Opțiunea este valabilă deocamdată pentru cardurile BCR, ING Bank și Revolut.

ALRO S.A., unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, anunță că Vimetco Extrusion a devenit furnizor pentru una dintre cele mai sofisticate industrii, oferind produse cu valoare adăugată mare și foarte mare pentru construirea de heliporturi. Primul beneficiar al platformelor realizate din profile de aluminiu produse la Slatina este heliportul Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, iar cel de-al doilea heliport este construit în prezent la Spitalul Județean de Urgență Bacău. După finalizarea primelor heliporturi, alte proiecte similare vor fi efectuate.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR