ARIR

BT oferă o nouă alternativă la plata cu telefonul, TeraPlast va construi o nouă fabrică în Bistrița-Năsăud, MedLife pune la dispoziție o unitate suport COVID, OMV Petrom investește la rafinăria Petrobrazi

Blog RO

BT oferă o nouă alternativă la plata cu telefonul, TeraPlast va construi o nouă fabrică în Bistrița-Năsăud, MedLife pune la dispoziție o unitate suport COVID, OMV Petrom investește la rafinăria Petrobrazi, sunt câteva elemente care reies din acțiunile membrilor noștri în săptămâna 16-20 noiembrie.

Clienții Băncii Transilvania au încă o opțiune pentru plăți cu telefonul Android și retrageri de bani de la bancomat, Google PayTM, pe lângă soluția de plată a băncii, BT Pay. Este un nou icon brand cu care BT colaborează pentru a include în ofertă alternative de plăți contactless. Adăugarea cardului BT în Google Pay se poate face din wallet-ul BT Pay, nefiind nevoie de alte aplicații.

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, va construi o nouă fabrică în cadrul Parcului Industrial TeraPlast din Sărățel, jud. Bistrița-Năsăud. Proiectul pentru noua unitate de producție are o valoare totală de 9,8 milioane de euro. Produsele fabricate în noua unitate sunt destinate rețelelor de apă, irigații și gaz.

MedLife continuă să sprijine autoritățile în lupta cu pandemia de COVID-19 și anunță faptul că pune la dispoziția Ministerului Sănătății în calitate de unitate suport COVID spitalul MedLife Genesys din Arad, cea mai mare unitate medicală a grupului din Vestul țării. Este al doilea spital privat din România care se alătură sistemului medical public.

OMV Petrom a investit 21 de milioane de euro la rafinăria Petrobrazi pentru a îmbunătăți capacitatea de amestec de biocombustibili, pentru a se alinia la obiectivele Europene de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. Prin investiții susținute, OMV Petrom a redus emisiile de carbon ale operațiunilor sale cu 22% în 2019 față de 2010.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR