ARIR

ENVISIA se alătură ARIR ca Membru Afiliat

Noutati

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată de asocierea cu ENVISIA – Boards of Elite, Prima Școală de Afaceri din România pentru Membri în Consilii de Administrație, în calitate de Membru Afiliat.

 

ENVISIA se implică în dezvoltarea profesională a comunității de afaceri din România printr-o ofertă educațională unică dedicată Președinților și Membrilor Consiliilor de Administrație, Directorilor Independenți, Directorilor Neexecutivi, Directori Executivi și profesioniștilor din poziții de conducere.

 

Carmen Micu, CEO și Membru Fondator, ENVISIA:

”Suntem încântați să ne alăturăm celei mai vivace comunități din aria guvernanței corporative și să creștem împreună cu ARIR.  Prin proiecte comune vom contribui la dezvoltarea profesională a membrilor, astfel încât companiile să fie mai pregătite pentru orice tip de provocări. Totodată, prin această afiliere evidențiem responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, aceea de a crea elite în mediul de afaceri, prin educație și etică profesională, cu un puternic impact asupra dezvoltării societății în ansamblul ei.”

 

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

”Dezvoltarea pieței de capital înseamnă în primul rând creșterea unei comunități cât mai puternice de profesioniști, investitori, analiști și presă. Asocierea cu ENVISIA va îmbunătăți paleta educațională pe care ARIR o oferă atât management-ului companiilor listate, cât și viitorilor profesioniști, care vor să facă pasul către piața de capital. Vom promova împreună principiile “Fii ca o companie listată”, cu atât mai mult în noul context economic.”

 

Misiunea ENVISIA este de a construi generații de Membri ai Consiliilor de Administrație și Directori de Elită, care să fie expresia cea mai înaltă a profesionalismului, eticii și responsabilității, și care vor adăuga valoare afacerilor pe care le conduc și comunităților în care trăiesc. ENVISIA promovează în mod activ practicile guvernanței corporative responsabile, pregătind companiile și consiliile lor de administrație pentru provocările contemporane.

ENVISIA este a doua organizație care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România în calitate de Membru Afiliat.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania și Transgaz ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting și ENVISIA au devenit Membri Afiliați.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR