AR&IR Forum

Descriere:

Asociația Română pentru Relații cu Investitorii (ARIR) anunță Forumul AR & IR o conferință anuală dedicată celor mai bune practici în relațiile cu investitorii și guvernanță corporativă. Preconizăm participarea a peste 60 de reprezentanți ai companiilor listate la Bursă, dar și a companiilor nelistate care sunt interesate să acționeze asemenea companiilor listate, cu scopul de a restructura guvernanța și prezentarea corporativă și de a se întâlni cu peste 10 speakeri internaționali și locali.

Obiective:

Prima ediție a Forumului AR & IR este intitulată “Strategii optime pentru atragerea investitorilor și capitalului” și are ca scop revizuirea situației actuale a relațiilor cu investitorii din România, prezentarea celor mai bune practici internaționale, prezentarea celor mai recente tendințe, dar și a viitoarelor proiecte europene care au impact asupra companiilor listate la Bursă. În cadrul Forumului, vor fi acoperite și următoarele subiecte: guvernanța corporativă, raportarea nefinanciară și dezvoltarea profesională.

Format:

În cadrul sesiunii plenare, Forumul AR & IR va reuni, pentru o zi întreagă de prezentări și discuții, speakeri de renume internațional și național, oficiali guvernamentali și de reglementare, analiști de top și consilieri ai piețelor de capital.
Cea de-a doua parte a Forumului va include ateliere personalizate privind implicarea în relațiile cu investitorii, strategii de succes in ceea ce priveste networkingul, redactarea de rapoarte financiare de impact și utilizarea tehnologiei pentru evenimentele investitorilor cu impact sporit, însoțite de certificate de participare.
De-a lungul zilei, o expoziție IR va fi deschisă tuturor participanților, prezentând cele mai noi tehnologii și servicii pentru cele mai bune relații de investiții.

Parteneri:

Printre speakerii internaționali confirmați se numără Claire Lavery, Director Executiv, Europe & Asia, Rivel Research Group; Hagen Schweinitz-Krain, Partener Senior, Korn Ferry International și Colin Lovering, Institutul de Vânzări și Marketing.

Forumul AR & IR 2019 va avea loc sub patronajul Ministrului Mediului, Afacerilor, Comerțului și Antreprenoriatului – Ștefan Radu Oprea.

Partenerii principali ai evenimentului sunt ACCA România, INNOVA Project Consulting și Livehouse Europe.
Partenerii media sunt Juridice.ro și Financialintelligence.ro.
Partenerii instituționali sunt CFA Society România și Sharesinside.

Înregistrare: www.ir-romania.ro/forum

Venue:

Bucharest, Romania
23/05/2019

Details:

Name ARIR Email contact@ir-romania.ro Categories Evenimente , Evenimente viitoare

Schedule

Date: