Dezbatere publică: Metodologia VEKTOR pentru anul 2022

ARIR organizează în data de 23 septembrie, între orele 15.00 și 18.00, o dezbatere publică online pentru a discuta și defini împreună cu părțile interesate din piață metodologia VEKTOR pentru companiile listate pentru evaluarea aferentă anului 2022.

Prin acest eveniment, ne-am propus să dezbatem împreună cu investitorii instituționali, investitorii retail, reprezentanții companiilor listate și consultanți și specialiști din piața de capital, importanța și relevanța fiecărui criteriu inclus în prezent în metodologia VEKTOR, precum și noi propuneri privind includerea altor informații în metodologie, considerând și dezvoltarea și schimbările din piața de capital.

Obiectivul nostru este să revizuim metodologia de evaluare pentru 2022 astfel încât să cuprindă criterii, în linie cu cele mai bune practici internaționale în relația cu investitorii (IR), și să includă feedback-ul companiilor listate, precum și așteptările investitorilor instituționali și a celor individuali.

Indicatorul VEKTOR este calculat anual de către ARIR , începând cu anul 2019. Analiza și evaluarea informațiilor publice disponibile sunt realizate de ARIR și o comisie de proiect, formată din analiști de guvernanță corporativă, profesioniști IR, mediul academic, consultanți raportare non-financiară,

Vă rugăm să ne confirmați participarea până miercuri, 22 septembrie 2021 aici: https://forms.gle/geRtfJm8EcGaRp847.

După înregistrare, veți primi un email cu detaliile de logare!

Venue:

Online
23/09/2021

Schedule

Date:
Time: