GALA ARIR 2020

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) recunoaște performanța în comunicarea cu investitorii pentru a doua oară în România în cadrul Galei AR&IR . Evenimentul va avea loc luni, 19 octombrie 2020, începând cu ora 16.00.

Categoriile de premii acordate sunt:
1. Cel mai bun Director General (CEO)
2. Cel mai bun Director Financiar (CFO)
3. Cea mai bună Companie din perspectiva activității de Relația cu Investitorii
4. Cel mai bun profesionist în Relația cu Investitorii
5. Cea mai bună Companie din perspectiva activității de Relația cu Investitorii – vot deschis pana la 12 octombrie aici
6. Cel mai bun raport de sustenabilitate

Programul evenimentului:

16.00 – 17.00 Conferință
Cum s-au adaptat echipele manageriale si specialiștii în relația cu investitorii la noile realități economice pe care le traversăm și care sunt ultimele cerințe privind politica de remunerare ca parte a celor mai bune practici de guvernanță corporativă sunt câteva din subiectele pe care le vom aborda in cadrul conferinței.

17.00 – 18.00 Gala de premii
Invitat special: Amani Korayeim, Director, EMEA – II Research, Institutional Investor.

Investitorii individuali sunt invitați să voteze compania cu care au comunicat cel mai bine în ultimul an, din perspectiva calității raportărilor, comunicării și proactivității echipei pentru Relația cu Investitorii, în perioada 28 septembrie – 12 octombrie prin intermediul website-ului ARIR.

ARIR va premia pentru prima dată “Cel mai bun Raport de Sustenabilitate”, ca urmare a importanței crescută acordată informațiilor non-financiare de către investitori și a trecerii la noul statut de piață emergentă care va aduce piața de capital din România în vizorul unei categorii de investitori mai mari. Companiile listate își pot înscrie proiectele până la data de 7 octombrie, printr-o solicitare transmisă către ARIR (contact@ir-romania.ro) cu includerea link-ul către raportul de sustenabilitate.

Pentru înscriere și mai multe detalii accesați pagina evenimentului

Venue:

online
19/10/2020

Schedule

Date:
Time: