ARIR

eVote a organizat prima Adunare Generală a Acționarilor în format complet electronic, Antibiotice a lansat Parcul Prieteniei a+, Banca Transilvania susține viitorul în România prin pensii facultative

Blog RO

eVote a organizat prima Adunare Generală a Acționarilor în format complet electronic, Antibiotice a lansat Parcul Prieteniei a+, arc peste timp ce leagă organizația de prezent și de comunitate, Banca Transilvania susține viitorul în România prin pensii facultative, sunt câteva elemente care reies din acțiunile membrilor noștri în săptamâna 30 noiembrie-4 decembrie.

eVote, platformă online ce permite companiilor listate la bursă să organizeze adunări generale ale acționarilor (AGA) în format digital, anunță că a gestionat cu succes o astfel de adunare generală pentru Bittnet Group, companie de IT listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București. AGA Bittnet Group, ce a avut loc pe 26 noiembrie 2020, a fost prima întâlnire complet electronică organizată până în prezent pe piața de capital din România, potrivit unui comunicat.

Pe 1 decembrie 2020, cu ocazia Zilei Naționale a României, în luna în care aniversează 65 de ani de existență, compania Antibiotice a lansat Parcul Prieteniei a+, arc peste timp ce leagă organizația de prezent și de comunitate. Cu o suprafață totală de 25.000 mp, parcul amenajat în spațiul împădurit din exteriorul fabricii cuprinde o zonă cu peste 1000 de copaci și arbuști, gazon, alei pietonale și un spațiu de joacă modern. Lucrările de amenajare ale parcului au fost realizate în perioada martie – octombrie 2020 și au constat în montarea de instalații de irigații, amenajarea de spații verzi, plantare de pomi și arbuști, realizarea de alei pietonale, montarea de instalații de iluminat stradal și mobilier stradal.

Clienții Băncii Transilvania au posibilitatea să contribuie la fondul de pensii facultative Pensia Mea, prin cele peste 500 de sucursale și agenții din tară, pentru a avea o pensie facultativă administrată privat. Fondul Pensia Mea este administrat de BT Pensii, cel mai nou brand din Grupul Financiar Banca Transilvania și singura companie românească de administrare a pensiilor facultative.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR