ARIR

INNOVA Project Consulting devine primul Membru Afiliat al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR)

newsen|Noutati

București, 18 iunie, 2019 – Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), singura asociație profesională din România dedicată celor mai bune practici în relația cu investitorii, este încântată să ureze bun venit companiei Innova Project Consulting, în calitate de Membru Afiliat. INNOVA Project Consulting este una dintre puținele companii de consultanță din România cu proiecte în Sustenabilitate realizate pentru clienți din sectoarele Petrol&Gaze, TIC, Minier și Chimic, printre cele mai mari companii din România. INNOVA este membru al GOLD Community din cadrul Global Reporting Initiative – GRI, una dintre cele mai prestigioase organizații internaționale din domeniul dezvoltării durabile și furnizor de servicii de asigurare în domeniul sustenabilității autorizat de către instituția internațională AccountAbility pentru standardele AA1000 AS, AA1000 SES, AA1000 APS.

Mihaela Croitoru, Managing Partner, INNOVA Project Consulting:
Ne bucurăm să ne alăturăm Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din Romania – ARIR și să sprijinim inițiativele acestei organizații privind implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și guvernanța corporativă. Prin aceasta acțiune, ne dorim să comunicăm angajamentul INNOVA Project Consulting de a investi în promovarea practicilor de sustenabilitate în cadrul pieței de capital din Romania și astfel să sprijinim companiile listate în procesul de raportare a performanței non-financiare.

ARIR a fost înființată în Noiembrie 2018 de către 11 membri fondatori: companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri și profesioniști în relația cu investitorii. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca Membru Asociat – companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate, Membru Afiliat – alte companii decât companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate și Membru Profesionist –persoane cu experiență în IR. Membrii ARIR au acces la un conținut exclusiv, la sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor și obiectivelor de IR, și participă la proiectele de dezvoltare a pieței de capital.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR