ARIR

Investitorii individuali pot vota compania listată cu care au comunicat cel mai bine până în 21 noiembrie

Noutati

[wpv-autop]Votează AICI compania cu care ai comunicat cel mai bine![/wpv-autop]

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) va recunoaște performanța companiilor listate la Bursa de Valori București în Relația cu Investitorii (IR) pentru prima dată în România în cadrul Galei AR&IR din 25 noiembrie 2019.

Investitorii individuali activi în piața de capital din România pot vota până în 21 noiembrie compania cu care au comunicat cel mai bine în ultimul an. Votul se desfășoară prin intermediul website-ului ARIR și încurajăm investitorii să puncteze transparența companiilor și calitatea comunicării din perspectiva disponibilității și proactivității echipei pentru Relația cu Investitorii.

Partenerul instiuțional al ARIR în procesul de vot este Investors Club, cel mai mare club de investitori. Partenerii media ai evenimentului sunt FinancialIntelligence.ro, Juridice și Money.ro.

Rezultatele votului investitorilor individuali vor fi anunțate în cadrul Galei AR&IR din 25 noiembrie, când va fi anunțat de asemenea clasamentul pentru cel mai bun Director General (CEO), cel mai bun Director Financiar (CFO), cea mai bună Companie din perspectiva activității de Relația cu Investitorii și cel mai bun profesionist în Relația cu Investitorii, stabilit în urma evaluării investitorilor instituționali din întreaga lume, în parteneriat cu Institutional Investor.

ARIR a realizat în prima parte a anului primul studiu de percepție a investitorilor individuali privind comunicarea și transparența companiilor listate la bursă. Rezultatele studiului susțin necesitatea unor strategii dedicate investitorilor individuali care s-au dovedit activi și bine informați.

Gala AR&IR este organizată cu sprijinul partenerilor principali: ALRO (unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, membru fondator ARIR), Electrica (jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, membru Asociat ARIR), TeraPlast (compania-mamă a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, membru fondator ARIR), cu susținerea Bursei de Valori București (organizează și gestionează piețele reglementate de instrumente financiare, membru fondator ARIR), Electromagnetica (companie industrială ce activează în domeniul producţiei de echipamente de măsurare şi distribuţie a energiei electrice, sisteme de iluminat cu LED, echipamente electrice, subansamble, matriţe şi injecţia de mase plastice, membru fondator ARIR), Purcari (unul dintre cei mai importanți producători de vin din Europa de Est și Centrală, membru Asociat ARIR). Partener de monitorizare este Klarmedia.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR