ARIR

Realizări importante, proiecte noi și implicare în zona de sustenabilitate. Așa arată acțiunile membrilor ARIR în săptămâna 19-25 octombrie

Blog RO

Lupta împotriva virusului SARS-CoV-2 a determinat Europa să ia măsuri de siguranță în ceea ce privește stocurile de antibiotice betalactamice administrate de medicii din întreaga lume pentru tratamentul infecțiilor asociate Covid-19. Astfel, Comisia Europeană a finalizat recent licitația prin care asigură țărilor membre stocurile necesare, pentru cel de-al doilea val al pandemiei, cu antibiotice betalactamice (amoxicilină cu acid clavulanic și piperaciclină cu tazobactam). Antibiotice Iași a câștigat această licitație pentru produsul AmoxiPlus® (amoxicilină/acid clavulanic – pulbere sterilă injectabilă) și va livra, la solicitarea țărilor europene, 2.750.000 flacoane, într-un interval de 12 luni.

Hidroelectrica a admis recepțiile la terminarea lucrărilor de modernizare a stațiilor de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila și CHE Vistea. Lucrările, în valoare totală de 1,28 mil. lei (550 mii lei stația 110kV Voila și 680 mii lei stația 110kV Vistea) sunt parte din obiectivul de investiții Hidroelectrica ”Modernizare stații 110kV Sector Olt Superior” și au fost realizate în conformitate cu graficul de execuție aprobat. Cele două stații, care intră într-un nou ciclu de viață și exploatare ca urmare a efectuării modernizărilor, au beneficiat de lucrări de montare ale echipamentelor de 110 kV noi, lucrări de construcții, realizarea de lucrări de circuite secundare și instalații noi.

BT Leasing (BTL) lansează Drive Green, ofertă de finanțare pentru autoturisme electrice sau hibrid, noi sau rulate, pentru persoanele fizice. Prin dobânzi și comisioane reduse până la finalul anului, BTL și-a propus să încurajeze prin această campanie folosirea de mașini prietenoase cu mediul, eficiente din punct de vedere energetic.

Pe data de 8 octombrie 2020, INNOVA Project Consulting a participat la cea de a II-a editie a GovNETLive Forumul ESG de Raportare Non – Financiară de Sustenabilitate. În cadrul evenimentului, Gaetano Casale, Managing Partner a vorbit despre rolul raportării non-financiare în atingerea obiectivelor Pactului Ecologic European.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR