ARIR

Știri din comunitatea ARIR 25-29 ianuarie

Blog RO

Banca Transilvania extinde utilitatea BT Pay, indicele BET a cunoscut o evoluție laterală în ședința de luni, Transgaz SA va oferi, pe platforma RBP, produsul de capacitate fermă intra-zilnică pe punctele de interconectare Csanadpalota, Ruse-Giurgiu și Negru Vodă 1, sunt câteva elemente care reies din acțiunile membrilor noștri în săptămâna 25-29 ianuarie.

Banca Transilvania extinde utilitatea BT Pay prin lansarea unei noi facilități. Actualizarea datelor personale, destinată clienților persoane fizice, fiind periodic completată cu noi facilități inclusiv complementare banking-ului: donații, oferte și sănătate.

Începând cu data de 01.02.2021, Transgaz SA va oferi, pe platforma RBP, produsul de capacitate fermă intra-zilnică pe punctele de interconectare Csanadpalota, Ruse-Giurgiu și Negru Vodă 1, în ambele direcții de transport, respectând prevederile Regulamentului UE. Produsul standard de capacitate intra-zilnică reprezintă capacitatea care poate fi solicitată, într-un anumit volum, de un utilizator al rețelei începând cu ora de începere în cursul unei anumite zile gaziere până la sfârșitul aceleiași zile gaziere.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR