ARIR

Suntem mândri de comunitatea ARIR, o comunitate extrem de activă

Blog EN

Iată câteva din proiectele membrilor noștri, lansate sau finalizate în săptămâna 12-18 octombrie.

Grupul TeraPlast își continuă dezvoltarea și diversificarea portofoliului de business și pregătește investiții ample de peste 20 de milioane de euro. Pentru realizarea acestora compania intenționează să depună proiecte pentru ajutor de stat în cadrul Schemei de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie.
Antibiotice Iaşi a câştigat licitaţia organizată de Comisia Europeană pentru produsul AmoxiPlus (amoxicilină/acid clavulanic – pulbere sterilă injectabilă, care alături de piperaciclina cu tazobactam, reprezintă principalele produse recomandate de Organizația Mondială a Sănătății în tratamentul antiinfecțios) şi va livra, la solicitarea ţărilor europene, 2,75 milioane de flacoane, într-un interval de 12 luni. Câștigarea licitației a presupus obținerea unui punctaj maxim prin îndeplinirea cumulativă a patru condiții esențiale: calitate, termen valabilitate, preț, rapiditate în livrare.
Hidroelectrica a pus în funcțiune stația de transformare de 110kV care deservește CHE Bradișor, după efectuarea lucrărilor de modernizare. Costul lucrărilor – derulate în conformitate cu graficul asumat de prestator (TIAB S.A. Bucuresti), precum și cheltuielile aferente efectuării probelor tehnice s-au ridicat la valoarea de 5.411.300 lei.
Luni, 12 octombrie 2020 fost inaugurat primul Laborator SCADA din cadrul Universității Politehnică din București. Dotarea laboratorului a fost asigurată de către CNTEE Transelectrica SA, cu contribuția SIEMENS Energy Romania, dar și a altor companii care activează în domeniul energiei, cum ar fi Siemens Romania și Eneroptim în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București.
Nuclearelectrica își exprimă aprecierea față de parafarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind cooperarea în legătură cu proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă și în sectorul energiei nucleare civile din România, din data de 09 octombrie 2020, la Washington DC.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR