ARIR

Transelectrica își propune investiții de 5,67 miliarde lei pentru perioada 2020-2029, BRK Financial Group devine Market Maker al emitentului pentru Impact Developer&Contractor, Electrica a încheiat cu succes procesul de fuziune a celor două societăți de servicii energetice, Stațiile Petrom ajută circa 2.000 de elevi, Banca Transilvania și Fundația Simona Halep donează 50.000 de euro

Blog RO

Transelectrica își propune investiții de 5,67 miliarde lei pentru perioada 2020-2029, BRK Financial Group devine Market Maker al emitentului pentru Impact Developer&Contractor, Electrica a încheiat cu succes procesul de fuziune a celor două societăți de servicii energetice, Stațiile Petrom ajută circa 2.000 de elevi, Banca Transilvania și Fundația Simona Halep donează 50.000 de euro, sunt câteva elemente care reies din acțiunile membrilor noștri în săptămâna 7-11 decembrie.

ANRE a aprobat planul de investiții în valoare de 5,67 miliarde lei al Transelectrica. Planul cuprinde lucrări de investiții care au ca scop retehnologizarea rețelelor electrice de transport (RET) existente, integrarea producției din surse regenerabile şi a altor capacităţi de producţie, creșterea capacității de interconexiune, siguranța alimentării consumului, precum şi dezvoltarea sistemelor informatice, de contorizare inteligentă și de telecomunicații și infrastructura critică, iar 0,69 miliarde lei investiții se vor include în plan în funcție de confirmarea parcurgerii etapelor de decizie necesare la nivelul părților interesate.

BRK Financial Group devine Market Maker al emitentului pentru Impact Developer&Contractor (IMP), dezvoltator imobiliar controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu. Începând cu data de 10 decembrie, Impact Developer&Contractor va beneficia de serviciile de market making ale emitentului oferite de SSIF BRK Financial Group (BRK), unul dintre cei mai activi brokeri la de bursă şi, totodată, market maker pentru încă cinci companii listate la BVB.

Electrica anunță finalizarea cu succes a fuziunii celor două societăți de servicii energetice din cadrul Grupului, respectiv Filiala de Întreținere și Servicii Energetice Electrica Serv SA (FISE Electrica Serv) și Servicii Energetice Muntenia SA (SEMU). Astfel, de la 1 decembrie 2020, serviciile energetice ale Grupului se vor derula doar sub umbrela FISE Electrica Serv.

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, a lansat campania „Drumul spre școala online”. Compania susține cu 90.000 de euro achiziția de tablete și abonamente de internet pentru a înlesni accesul a aproximativ 2.000 de elevi din medii defavorizate la orele de școală desfășurate în mediul digital. Campania se derulează cu sprijinul stațiilor Petrom, Mastercard și Narada, un ONG a cărui misiune este susținerea educației.

Banca Transilvania și Fundația Simona Halep se alătură campaniei “Ajută copiii cei mai afectați de pandemie”, inițiată de SOS Satele Copiilor România, printr-o donație de 50.000 de euro. În plus, banca va dubla fiecare donație făcută către SOS Satele Copiilor până în 21 decembrie a.c. prin site-ul băncii sau prin aplicația BT Pay. Banii strânși vor fi folosiți pentru alimente, îmbracăminte, produse de igienă, reparații urgente etc. – pentru 450 de copii din comunitățile vulnerabile, din programele SOS Satele Copiilor.

Tag:

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmărește ARIR pe LinkedIn

Află mai multe despre obiectivele și activitățile ARIR