ARIR

Certificare IR

Gary Davies, CEO IR Society

Certificare IR

Certificat în IR recunoscut internațional

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) în parteneriat cu IR Society oferă cursuri profesionale și o calificare recunoscută pe plan internațional pentru profesioniștii din domeniul Relației cu Investitorii (IR).
Cursurile îi vor ghida pe profesioniștii din IR către cele mai bune standarde etice și profesionale internaționale din industrie, pentru a conduce și gestiona cu succes relațiile cu investitorii.

Înscrieți-vă ACUM pentru un certificat în IR recunoscut internațional, susținând examenul în București!

Despre CIR

CIR (Certificat în Relația cu Investitorii) este o calificare recunoscută la nivel internațional pentru profesioniștii din domeniul relației cu investitorii. Este un test cuprinzător al competenței în domeniul IR, oferind instrumentele necesare pentru dezvoltarea carierei în această profesie. Competența este evaluată printr-un examen care cuprinde 60 de întrebări cu răspunsuri multiple, pe baza temelor prevăzute în programa cursului.

Candidații care au obținut această calificare vor putea să-și demonstreze cunoștințele despre mediul financiar și de piață, despre cerințele de reglementare și raportare pentru companiile listate și de asemenea să demonstreze buna lor înțelegere cu privire la principiile relațiilor cu investitorii, ceea ce le va permite să acționeze în mod competent și sigur. 

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România are dreptul exclusiv de a promova CIR în România în numele IR Society. ARIR este responsabilă cu gestionarea înregistrărilor și organizarea examenelor în București.

Beneficii ca urmare a obținerii CIR

• Oferă recunoaștere internațională ca profesionist IR calificat
• Demonstrează competență și expertiză
• Îmbunătățește dezvoltarea carierei
• Valoare de referință pentru cei aflați deja în profesie și o condiție prealabilă esențială pentru cei care doresc să lucreze în relațiile cu investitorii 

Fapte și cifre

Peste 1,500 de candidați din mai mult de 26 de țări au obținut certificatul!

0 +
CANDIDAȚI
0 +
ȚĂRI

Întrebări frecvente despre CIR

1. Cine ar trebui să se înscrie pentru obținerea CIR?

Este potrivit pentru oricine lucrează în relația cu investitorii sau profesii conexe sau consideră o mutare în domeniul relației cu investitorii.

2. Despre curs și programă

Studiu individual (ghid de studiu care va fi primit după înregistrare) și o examinare cuprinzând 60 de întrebări cu răspunsuri multiple, bazate pe temele prevăzute în programă.
Examenul durează 1 oră și este în limba engleză. În medie, 40 de ore de studiu individual sunt recomandate pentru a finaliza CIR. Un scor de trecere corespunde unui nivel minim acceptabil de 65%.

Programă
Subiectele abordate în cadrul cursului se referă la Principii în relația cu investitorii, Piețe financiare, Companii și Reglementare, Mediul de reglementare, Principii de evaluare contabilă și investiții, Relații cu investitorii eficiente – în practică, asigurând o înțelegere vastă a elementelor cheie ale acestui domeniu și ale piețelor financiare, precum și captarea elementelor esențiale ale celor mai bune practici de pe piețele internaționale. 

3. Costuri și înregistrare

Taxa de înscriere acoperă ghidul de studiu, detaliile de logare pentru simulări ale examenului și susținerea examenului CIR.

Pentru înregistrare și detalii privind costurile, contactați-ne la adresa contact@ir-romania.ro